Min interessante, udmattende men inspirerende fortid

Under denne Bourbon Empire: Fortiden og fremtiden for America’s Whiskey Audiobook mp3 Download bagefter gør det muligt at lytte til din optagelse i dit hjem lydsystem eller i din bil, for eksempel. Der er et ordsprog, “hvad der var gammelt er nyt igen,” gælder for den nyeste parti af Bourbon Empire: The Past and Future of America’s Whiskey Audiobook mp3 Download Gratis Download bliver produceret. Der var en gammel dame, der slugte nogle blade Lydbog mp3 Download Gratis Download begyndte at tage fart i 1980’erne, men har vundet i popularitet eksponentielt i løbet af de foregående par år. Snart forsvandt de grå tårne på det gamle slot, hvor han var blevet født, gratis lydbog (www.lydbogreolen.dk/) bag ham. ” Jeg henviser ikke til Quentin Tarantino’s Pulp Fiction film, men snarere en æra af de billige papirmasse papir magasiner, der gav os tidløse historier som “Tarzan af aberne, “Zorro”, “Doc Savage”, “The Spider”, og “The Phantom Detective” osv. Mange awesome historiefortællere og forfattere kom fra denne æra som “Raymond Chandler”, “Lester Dent” og “L.

Jeg har altid abonneret på filosofien om, at kyllingen kom først. Langt væk er de tidspunkter, hvor både musik og andre lydoptagelser kom i kassettebånd format. On line musik bog leje er så enkel, at vi blot ikke kan indse, hvorfor nogle personer stadig får musikbøger. Lydbøger er stadig perfekt til længere ture, men de er lige så tiltalende, når du er multi-tasking i madlavning, rengøring, gå din hund, pendling, osv. Fik at elske teknologi til at give os så stor morskab! Gratis lydbøger kan streames på hjemmesiden, hvis du tilmelder dig en gratis konto og bliver downloadet ved at “købe”, men de er stadig gratis for dig.

Lytte til lydbøger kan bringe os tættere på vores børn, forældre, ægtefæller og venner. En af de bedste lydbøger for dem, der ønsker at indhente klassikerne er “Store forventninger” af Charles Dickens. Du kan vælge en eller flere, der får dem vist på lister over det mest populære, nyligt tilføjede eller forfatterens efternavn. Nu kan du bede Google om at læse en af de titusinder af titler, der er tilgængelige fra LibriVox. Folk over hele verden låne deres stemmer til at bringe dig velkendte tekster som The Adventures of Tom Sawyer og Around the World i 80 dage med LibriVox. Jeg husker tydeligt at lytte i entusiastisk som Huck Finn og Tom Sawyer planlagt deres oplevelser ned Mississippi.

Uanset om du jogger, tager offentlig transport, kører eller laver husarbejde, er alle chancer for at lytte til en lydbog. Disse programmer blev kaldt Talking Book Program og nu dækker alle tænkelige kilde til litteratur potentiale. Det kan have en dybtgående effekt på dig, når du er udsat for litteratur. Ved hjælp af lydbøger, kan en person indhente den nyeste bestseller roman, mens du gør noget andet. Han udgav også en New York Times bestseller roman baseret på hans erfaringer, kaldet “The Game”, som hjalp med at sætte pickup samfund ud i mainstream. Men hvad nu hvis du ønsker at lytte til nye og bedst sælgende titler?