Ideer til, hvordan du opretter historiske kostumer til dit spil eller show

Kostumer er et must i enhver social sammenkomst. Men hvad hvis du ikke ønsker at bære noget kostume? Hvad hvis du ønsker at bære noget, der repræsenterer din personlighed den måde, du virkelig er? Det er, hvad Halloween handler om: at lade din sande personlighed skinne igennem og få dig til at føle dig speciel!

Kostume er en original stil dekorative kjole eller påklædning af en person eller en gruppe, der repræsenterer køn, race, erhverv, alder, nationalitet, kultur eller æra. Og de kan også beskrives som den eksklusive mode for de enkelte mennesker. Kort sagt, kostume er en kunstnerisk visuel repræsentation af folket. Der er flere typer af kostumer, som er blevet meget populære, og som bruges af skuespillere, musikere og teater grupper over hele verden.

De klassiske kostumer repræsenterer de gamle stilarter dressing, som blev brugt i mange århundreder. De består normalt af en kilt, grønt og støvler. En masse kulturelle kostumer repræsenterer den europæiske kultur og omfatter tøj som kilts (en slags knickers), kjoler, frakker eller jakker, frakker med hætter eller endda hætter, langt hår, skæg, bejeweled hoveder, og så videre. Disse tøj bruges normalt under bryllupper eller særlige lejligheder som parader, begravelser eller historiske reenactments. Der er også nogle specifikke lejlighed kjoler, som anses for mere formelle end andre.

Nogle af disse kostumer hos kostumeguiden repræsenterer meget specifikke historiske tider eller perioder. For eksempel kan en middelalderlig outfit betragtes som en af de mest ikoniske kostumer. Det kan repræsentere regalier af adelsmænd, feer, troldmænd, riddere og livegne. I renæssancen blev kostumer lavet af fløjl, satin eller ermine båret af både mænd og kvinder, der var fremtrædende skikkelser i det daglige samfund.

Kostumedesigneren skal huske på visse retningslinjer, før han begynder at arbejde. Først og fremmest skal han komme med en idé, der passer til temaet for hans produktion. Kostume design vil for det meste tage flere uger og endda måneder, før de er afsluttet og klar til at blive brugt på showet. Designeren skal også arbejde med teatrets kunstneriske leder og andre medlemmer af støbning og garderobe hold for at sikre, at hvad skuespillere og skuespillerinder har til hensigt at skildre mødes perfekt.

På den anden side skal kostumer båret af skuespillere og skuespillerinder i shows også være inspireret af noget, der skete i fortiden. Tidligere kronede konger og dronninger deres hoveder med juveler og fik dem til at se kongelige ud. Der var også kostumer som hekse og troldmænd, der engang blev brugt i teaterforestillinger. Moderne kostumer, dog tage en mere sjov og komisk tone. Så hvis du ønsker at bringe liv i de historiske eller mytologiske aspekter af disse historiske begivenheder, skal du sørge for at vælge outfits inspireret af dem.