Fiskene

Hvis du er en fisk, har du sandsynligvis en masse venner, som du har en accepterende og formbart karakter, der gør det nemt for andre mennesker til at være omkring dig. En fisk er mere tilbøjelige til at gå med strømmen i stedet for at svømme opstrøms for at forsøge at ændre personer eller deres omgivelser.

De kan være mere følelsesmæssig, snarere end rationel og analytisk. De trives ikke i meget disciplineret miljøer. Ni til fem arbejdspladser er bandlyst til fiskene karakter. De er tiltrukket af situationer, hvor de kan bruge deres kunstneriske gaver og deres forståelse af kunst og natur. De elsker luksus og fornøjelse. De kan tænke på deres fødder og en Nyd nye situationer og ændre. De er lykkeligste inden for musik, litteratur eller kunst.

Hvem er den ideelle partner for fiskene. Ikke det barske, hulemand type, for sikker. En relation med en fiskene vil være møde i sind og ånd, i mindre grad end kroppen. Fiskene er cerebral og ikke intenst seksuelt. Nødvendigheden af at være bejlede forsigtigt. De er intenst kærlig og loyale og har en monogame karakter. Ikke at misbruge denne sjældne væsen.

Hvis du er en fisk, kan du finde dig selv lejlighedsvis gik over eller draget fordel af på grund af din væske natur. Du kan være nødvendigt at finde måder at hævde dig selv, der er i harmoni med din psyke. Fordi du har tendens til at gå med strømmen og lever i nuet, måske du har en penge-ledelsesstil, der kan efterlade dig midler til tider. Du skal muligvis være strengere med dig selv at sikre, at der ikke sker. Næste gang du drivende rundt et stormagasin, bare gøre en hurtig tally af alt før du kommer til banken. Læg mindst halvdelen af det tilbage, hvis ikke mere. Chancer er det vil stadig være der næste gang du har penge i lommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.