en købere Guide til scootere!

Med så mange forskellige typer af scootere tilgængelige skal købere i dag gør deres hjemmearbejde før du foretager et køb. Vespa, Honda, Piaggio, stor motor, små motorer, gas, El, mobilitet, foldbare, sæder, håndtag, hvor skal jeg begynde?

Før 1920erne var det en nem beslutning, en mund-drevet push scooter eller ingen overhovedet. Men når Gino Tsai fra Shanghai, Taiwan udviklet Razor scooter det ændrede alt. Hans scootere blev populært så hurtigt var der folk venter i kø for seks måneder før de kunne få en.

I 1950 ‘ erne begyndte virksomheder som Vespa i Det Forenede Kongerige at sælge først af deres gas scootere. Det var et stort hit på 1950 motorcykel Show og blev hurtigt et stort hit i UK. Vespa solgte mere end 125.000 i Det Forenede Kongerige i perioden fra 1950 til 1958. Piaggio fra Vespa og Kenneths fra Innocenti begyndte at sælge deres modeller i Italien og Frankrig også hurtigt ved at blive de køretøjer, der alle havde at eje. I begyndelsen af 1950 ‘ erne toppet salg af scootere 1 million om året alene i Frankrig. På grund af sin popularitet besluttede andre lande som Frankrig og Tyskland at komme ind på bommen ved fremstilling af deres egne modeller.

I dag, efter mere end 50 år siden den første gas scootere syntes, er der mange forskellige mærker og modeller. Vi har elektrisk, gas powered, foldbare, mobilitet og nytte scootere øremærkninger kloden. Der findes specialiserede scootere til næsten enhver opgave. De er blevet et verdensomspændende fænomen, fordi de er billige at egen, økonomisk at betjene, er meget praktisk og funktionel, og mest af alt de er en masse sjov. Men med alle mærker og modeller hvoraf den ene er rigtige for dig?

Lad os starte med de forskellige typer. Gas scootere er den hurtigste rundt. De vil tage dig længere afstande og opnå højere hastigheder end nogen af de andre sorter. Der er mindre og lettere modeller, der vil være perfekt til løbe ærinder rundt i byen mens den større og tungere touring modeller vil tage dig med på længere ture. Plus, jo større den længere benzintank kan du rejse før skulle stop på en tankstation.

Elektrisk sorter er lidt mere økonomisk at køre, men vil normalt rejse kun om 10 eller 15 miles før kræver en genopladning. Deres batterikapacitet er blevet forbedret markant gennem årene, men de kan ikke tages til lange ture, at deres batterier skal genopladning med jævne mellemrum. Dog for korte ture rundt i byen er de vidunderlige lille køretøjer. Plus de fleste scootere har en stor lagerkapacitet under sædet, så de er ideel til ture til købmanden eller andre lette shoppetur.

Ældre eller handicappede typisk bruge, hvad der betegnes som mobilitet scootere. Disse er normalt elektriske modeller og har 3 eller 4 hjul for ekstra stabilitet. Disse modeller give ældre eller handicappede mulighed for at få i deres hjem eller rundt i nabolaget lettere. Uden mobilitet scootere ville mange af handicap-nedsat begrænses til deres senge.

En anden meget populær type er den foldbare scooter. Disse er meget små og er lavet for korte ture rundt i byen. De er især populært blandt de yngre publikum. Skønheden i disse modeller er at de er meget kompakt og kan foldes til opbevaring i små steder. Hvis du arbejder et par miles fra dit hjem kan du rejse for at arbejde på dit falsning scooter og derefter fold det og sætte det under dit skrivebord på arbejde. Meget handy.

Der er også nytte løbehjul som kan bruges til mange forskellige formål. De kan bruges som golfvogne eller til at trække ting. Mange store virksomheder bruger disse typer til at omgå deres fabrikker. Skoler bruger dem for at køre igennem parkeringspladsen, kontrol for biler, der ikke bør være der. Major league sportsstadionerne bruge dem til at køre folk fra ét sted til et andet. Disse er vidunderlige køretøjer, der kan bruges til en række årsager.

Når du har besluttet hvilken type der passer til dine behov, det næste skridt er at finde ud af hvilke muligheder, hvis nogen, du vil have inkluderet på dit køretøj. Selvfølgelig kan du vælge mellem mange forskellige farver og designs, men der er andre muligheder til dig. Du kan vælge fra de mange sorter af covers, låse (nemlig sikkerhed), tilfælde eller side poser til opbevaring, hjelme, sæder, håndtag, forruder eller forruder, ryglæn til touring, chrome kits, bageste bagagebærere og mange flere muligheder. Listen over tilbehør kan gå i temmelig lang tid.

Som en tommelfingerregel først vælge typen af scooter du ønsker, hvad enten det er elektrisk, gas, sammenklappelig eller utility. Dette er den nemme del, fordi den type du købe afhænger af dine behov. Når denne beslutning er foretaget, se på flere populære modeller i dit område og beslutte hvilken en ser ud og føles ret til dig. De fleste har tilbehør, der er fremstillet efter en bestemt model, så tilbehør ikke kan afgøres ved indtil du ved hvilken motor scooter du vil købe. Når du har besluttet, hvilket tilbehør ønsker du for den model, du vælger, det er et simpelt spørgsmål om at køre din scooter ud af forhandleraftalen. Og det er ikke noget, men sjovt fra der på ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.