De bedste møbelbutikker: En guide

Det kan være svært at shoppe møbler. Forsendelse og mangel kan forårsage problemer. Du kan finde mere end blot standard møbelbutikkerne. Der er også mange andre butikker til rådighed, herunder mindre kendte mærker samt high-end, etablerede mærker. Nedenfor er en liste over nogle af de mest populære møbelbutikker sammen med deres funktioner. Denne artikel hjælper dig med at finde de bedste møbelbutikker. Før du køber, skal du sørge for at læse følgende.

Goodee – Denne unikke markedsplads sælger fair-trade, bæredygtige produkter. Goodee sælger unikke, enestående produkter. Der er 120 typer polstring til rådighed i deres møbler, madrasser og boligindretningsvalg. Deres websted tilbyder alt fra antik til moderne. Goodee er et must-see! Du skal besøge dette sted, hvis du elsker møbler! De har alt hvad du behøver, uanset om du leder efter moderne, minimalistisk eller retro stil.

Antropologi – Besøg Anthropologie for boheme-inspireret boligindretning. De er enkle at samle og kan tilpasses. Deres butik får dig til at føle, at du er i et eventyr. Du kan også gennemse deres online møbelbutik for at finde endnu flere Art-Deco-inspirerede varer, hvis du ikke er i stand til at komme ind i butikken. Du kan shoppe online, hvis du foretrækker at købe Art Deco-inspirerede stykker eller unikke varer, der ikke er tilgængelige i butikken.

American Street Showroom er hjemsted for Amuneal, et amerikansk produktionsselskab, der producerer specialfremstillede stål- og træprodukter. Butikkens ejere er venlige og generøse, og det er også hjemsted for et museum, der inspirerer med tusindvis af stykker fra hele verden. Du vil også finde en række antikviteter og nogle gange værker af lokale kunstnere og virksomheder.

Joss and Main er en high-end møbelbutik, der sælger hundredvis af mærker. Det store udvalg af design møbler på afbetaling, der er til rådighed, vil inspirere dig til at gennemse de forskellige stykker og finde det, der passer til din smag og dit budget. Nogle møbler kan være en blanding af moderne og vintage stykker. Du vil være stolt af de møbler, du køber fra denne butik. Du behøver ikke bekymre dig om at returnere et stykke, som du ikke elsker, fordi der er en 90-dages returpolitik.

Serena & Lily er en californisk inspireret designvirksomhed. Den perfekte baggrund for en fotosession på stranden er deres samling af kystinspirerede møbler. Serena & Lily er en anden skjult perle i boligindretningens shoppingverden. De tilbyder overkommelige produkter og gratis forsendelse – det er en win-win-situation for alle. Du kan også få gratis forsendelse på ordrer over $ 35. Deres store udvalg gør shopping let.

Crate & Barrel, en anden stor møbelbutik, er også tilgængelig. Selvom Crate & Barrel er kendt for at være en premium butik, er dens hjemmeside nem at bruge. Crate & Barrel møbler er overkommelige og stilfulde. De tilbyder også levering af hvide handsker, som hjælper dig med at spare penge på forsendelse. De sælger også køkkenudstyr og anden indretning til under $ 100. Denne butik tilbyder den bedste værdi for pengene i verden.